До складу риб'ячого жиру входить велика кількість вітамінів, мінеральних речовин і омега-3 жирних кислот, які необхідні для повноцінної роботи організму. За даними Усесвітньої організації охорони здоров'я, регулярне вживання риб'ячого жиру у поєднанні з іншими препаратами знижує ризик виникнення серцевого нападу і серцево-судинних захворювань.
Регулярне вживання риб'ячого жиру сприятливо впливає на імунну систему людей різного віку, а також є одній з кращих профілактік ракових захворювань. Клінічні дослідження показали, що омега-3 жирні кислоти значно знижують ризик виникнення раки молочної залози у жінок і уповільнюють розвиток раки простати у чоловіків.
Користь риб'ячого жиру:
* стабілізує артеріальний тиск;
* призначається при туберкульозі, рахіті, анемії, курячій сліпоті;
* рекомендується при хворобливих менструаціях, при ускладненнях в період виношування дитяти;
* показаний при ожирінні, діабеті, остеопорозі, псоріазі, порушеннях координації рухів; * сприятливо діє на нервову систему
Немає коментарів:
Дописати коментар